Housecenter A/S, Ballerup

Housecenter A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Hovedstaden
Telefon:
43565880
Kontor

Forretningsinformationer

Juridisk navn
HOUSECENTER A/S
CVR-nr
26428831
Etableringsår
2002
Selskabsform
Aktieselskab

Beskrivelse

Housecenter A/S ligger i Ballerup. Hos Housecenter A/S tager vi os af alt fra risikovurdering og forsikringsrådgivning, til forsikringsskader, samt behandlinger heraf. Taksering og taksatorrapporter er også et af vores specialer. Ydermere foretager vi bygningsbesigtigelser og skadeadministrationer.


Firmabeskrivelse
Housecenter A/S er en relativ ny organisation. Vi har ikke eksisteret i mange år, men vi hår hver for sig samlet en masse ancinitet og autoritet på markedet. Alle er vi veluddannede i forskellige fag, hvilket går at bestigelse og taksering bliver udført af flere fag.
På denne måde kommer vi hele vejen rundt om dit forsikringsproblem. Derfor er vores vision også at blive frosikringsbranchens mest ønskelig partner når det kommer til taksering.
Her er vores mission naturligvis at yde den bedst mulige kundeservice, samt at udøve fornuftige og rettidige beslutninger.
Stikord:
Forsikringsrådgivning, Forsikringsskader, Risikovurdering, Skadebehandling, Taksering, Bygningsbesigtigelse, Forsikringsskader Ballerup, Skadeadministration, Taksatorrapport, Taksering af Skade, Taksering Forsikring
Housecenter A/S er ikke opført i føljende kategorier:
Tilføj billeder

Bedømmelser

Vær den første, som skriver bedømmelse af Housecenter A/S!

Del dine erfaringer!

Lignende firmaer i nærheden

 1. Lautrupvang 6
  2750  Ballerup
 2. Lautruphoej 1
  2750  Ballerup
 3. Lautruphoej 1-3
  2750  Ballerup
 4. Lautruphøj 1
  2750  Ballerup
 5. Lautruphøj 1
  2750  Ballerup
 6. MARIEVEJ 29
  2740  Skovlunde
 7. Kortoversigt over lignende virksomheder